A Merkantil Bank feladatának tekinti, hogy az autófinanszírozás mellett a termelő berendezések (mezőgazdasági gépek, tehergépjárművek, orvosi eszközök, munkagépek, ipari berendezések) finanszírozásában is meghatározó piaci szereplővé váljon.


A lízingfinanszírozás legfontosabb jellemzője, hogy eszközhöz kötött. Ez azt jelenti, hogy a finanszírozó az eszköz tulajdonjogát a futamidő végéig fenntartva, az eszközt az ügyfél részére lízingdíjak ellenében használatba adja. Termelőgépek esetén azért kedvező választás ez a finanszírozási forma, mert a berendezések működéséből származó bevétel klasszikus esetben fedezetet jelent a díjfizetési kötelezettségekre.

A Merkantil Bank márkafüggetlen finanszírozó, így a szállítókkal kialakított együttműködés lehetőséget biztosít az iparághoz igazodó finanszírozásra is. A különböző iparágakra szakosodott munkatársaink jelentős piaci és szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Mindezen tapasztalatokra építve, valamint ügyfeleink és a szállítók érdekeit messzemenően szem előtt tartva dolgoztuk ki saját értékelési, bírálati rendszerünket, s tettük lehetővé, hogy ügyfeleink minél gyorsabban használatba vehessék az általuk kiválasztott gépeket.

Kapcsolódó dokumentumok
Termelőeszköz - finanszírozás