Forint alapú lízingfinanszírozási ajánlat. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen ajánlat kizárólag tájékoztató jellegű, nem jelent a Merkantil Csoport részéről kötelezettségvállalást és annak módosítására is kizárólag a Merkantil Csoport jogosult. A kockázatvállalás végleges feltételeinek megállapítására csak a Merkantil Csoport szabályzatai szerinti teljes körű hitelbírálati folyamat során kerülhet sor, melynek keretében a Merkantil Csoport jelen ajánlatban rögzítettől eltérő döntést is hozhat.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy kiadott ajánlat kizárólag abban az esetben érvényes, ha a finanszírozási kérelmét honlapunkon részletezett módon, közvetlenül a Merkantil Bank számára nyújtja be. Amennyiben a Merkantil Bank szerződött közvetítőitől (gépjármű kereskedések, hitelirodák) vásárolja meg a finanszírozandó gépjárművet, a – kapott ajánlat (törlesztőrészlet és THM vonatkozásában) a jelen ajánlattól eltérhet.

A lízingdíj nagysága a Referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változásának függvényében a futamidő alatt megváltozhat.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Merkantil Csoport Gépjármű-finanszírozási termékeiről szóló általános tájékoztatója illetve a vonatkozó Hirdetménye, Üzletszabályzata és Általános szerződési feltételei tartalmazzák, melyek letölthetők a www.merkantil.hu/autohitel oldalról. A THM, a fizetendő teljes összeg, az éves ügyleti kamat és a pénzügyi lízing teljes díjának mértéke a Referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változásának függvényében módosulhat.

Szeretnénk felhívni minden kedves Ügyfelünk figyelmét, hogy a finanszírozási ajánlat mérlegelésekor látogasson el a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ honlapjára, mert az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások (pl.: hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) a meglapozott döntéshez segítséget nyújtanak.

Kapcsolódó dokumentumok
Autóhitel