0-2 éves, használt személygépjármű adásvétel finanszírozás, forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi  lízingfinanszírozási konstrukcióban, ahol a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen kalkuláció kizárólag tájékoztató jellegű, nem jelent a Merkantil Bank Zrt. részéről kötelezettségvállalást és annak módosítására is kizárólag a Merkantil Bank Zrt. jogosult. A kockázatvállalás végleges feltételeinek megállapítására csak a Merkantil Bank Zrt. szabályzatai szerinti teljes körű hitelbírálati folyamat során kerülhet sor, melynek keretében a Merkantil Bank Zrt. jelen kalkulációban rögzítettől eltérő döntést is hozhat.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy kiadott kalkuláció kizárólag abban az esetben érvényes, ha a finanszírozási kérelmét honlapunkon részletezett módon, közvetlenül a Merkantil Bank számára nyújtja be. Amennyiben a Merkantil Bank szerződött közvetítőitől (gépjármű kereskedések, hitelirodák) vásárolja meg a finanszírozandó gépjárművet, a – kapott ajánlat (törlesztőrészlet és THM vonatkozásában) a jelen ajánlattól eltérhet.

A lízingdíj nagysága a Referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változásának függvényében a futamidő alatt megváltozhat.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű-finanszírozási termékeiről szóló általános tájékoztatója illetve a vonatkozó Hirdetménye, Üzletszabályzata és Általános szerződési feltételei tartalmazzák, melyek letölthetők a www.merkantil.hu/autohitel oldalról. A THM, a fizetendő teljes összeg, az éves ügyleti kamat mértéke a Referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Forint alapú változó kamatozású finanszírozási konstrukció esetén az ügyfélnek kell viselnie a Referencia kamat (3 hónapos BUBOR) változása miatt jelentkező kamatváltozások következményeit (kamatkockázat).

Szeretnénk felhívni minden kedves Ügyfelünk figyelmét, hogy látogasson el az MNB Pénzügyi Navigátor honlapjára (https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem), mert az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások (pl.: hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) a meglapozott döntéshez segítséget nyújtanak.

Kapcsolódó dokumentumok
Autóhitel